Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Cream puffs...نون خامه‌ای



آرد ۱ پیمانه

آب ۱ و ۱/۴ پیمانه

کره ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

نمک ۱/۴ ق چای خوری

خامه و شکر به میزان لازم

اسانس وانیل ۱ ق چایخوری

فر‌ را از قبل روشن می‌کنیم با حرارت ۴۰۰ درجه

اول کره را روی حرارت آب می‌کنم، بعد آب را افزوده وقتی‌ جوش آمد آرد/ نمک را اضافه کرده خیلی‌ کم هم می‌زنیم و از روی حرارت برداشته میگذریم تا کمی‌ سرد شود









 یکی‌ یکی‌ تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مواد کاملا یک دست شود








 توی سینی فر‌ با قیف به هر شکلی‌ که دوست دارید مواد رو بچینید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه بیک کنید،






 چون فر‌‌ها همه باهم تفاوت دارن بعد از بیست دقیقه هرزگاهی چک کنید وقتی‌ طلایی مایل به قهوه‌ای کمرنگ شدند معلم می‌شه که آماده هستند. میگذریم کاملا سرد بشه. خامه را با وانیل و شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره من میزان شکر را ذکر نکردم چون بعضیها شیرینتر و بعضیها کم شیرین دوست دارن. وقتی‌ نونها کاملا سرد شدند با قیف داخلش را با خامه پر کنید 







Ingredients:
1 cup Flour
1 and ¼ of cup water
½ cup butter
3 large eggs
1/4 teaspoon salt
1 tablespoon sugar

For cream
Sugar and heavy cream
1 teaspoon Vanilla extract 






Method:
1. Preheat the oven 400 degree.
2. In a medium sauce pan dissolve the butter over a medium heat.
3. . Add water and when start boiling add sugar, salt and flour and stir it until well mixed. Turn off the stove and let it cool.
4. Add eggs one at a time and stir it well until looks creamy
5. Use a pastry bag to pipe it in ungreased baking sheet.
6. Bake for 25- 30 minutes until golden brown.
7. When the shells are cool, beat the cream,sugar and vanilla extract and use a pastry bag to pipe the filling into the shells.









22 comments:

  1. parisa jan, in ghif ke shoma estefadeh kardin che shomarehiee hast. merci
    darzemn man oon ash e sonnati esfahani ke ba bademjoon bood ro dorost kardam va fogholadeh shodeh bood, merci.

    ReplyDelete
  2. وای که چه خوشمزه.....میشه بگین چه جوری توشون رو خامه میریزین؟ نصفش میکنین؟

    ReplyDelete
  3. man dorost kardam.dastetoon dard nakone.vali kami tord shode noonesh. normale ya na??chon ehsas mikonam az biroon ke mikharam narme.

    ReplyDelete
  4. سبزه جان من از قیف پلاستیکی‌ که داشتم استفاده کردم که شماره نداره ولی به ویلتون نزدیک به شماره ۲۱ هست
    به‌‌ به‌‌ آش هم که درست کردید اون آش مورد علاقه من هست خیلی‌ وقته نخوردم

    ReplyDelete
  5. هانیه جان یا تههش را سوراخ کوچولو کنین یا اینکه از وسط نصف کنین با خامه پر کنین

    ReplyDelete
  6. لیلا جون عکسش را بگذار

    ReplyDelete
  7. مریم جا منهم بعضی‌ وقتا که درست می‌کنم ترد می‌شه که اتفاقا من بیشتر دوست دارم

    ReplyDelete
  8. parisa jan khiliiiiiiiiiiiiiiiii khoshmazasttttttttttttttttt ,merciiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  9. Wow... Malume ke kheily khosh mazan. Dastetun dard nakone.

    ReplyDelete
  10. love it !I made it this morning and turn out to be the best "noon khameie" I've ever made !!! thank you for the recipe . Maryam M

    ReplyDelete
  11. Lotfan mishe bgid Ab 1 va 1/4 pemane yani chi ? Man taze daram yad migiram shirni dorost konam. Mamnoon .

    Rogi

    ReplyDelete
  12. mandana yadollahi farsaniMarch 27, 2011 at 12:41 PM

    parisa jan,dastet dard nakone vase in dastooraye aaali! man chand tashuno dorost kardam va kheiliii azat mamnunaaaaam ,inshalah movafagho shado salamat bashi.

    ReplyDelete
  13. ماندانا جون خواهش می‌کنم عزیزم، مرسی از اینکه نتیجه کارهاتو بهم دادی این بهم دلگرمی میده

    ReplyDelete
  14. merc parisa joon, dorost kardam, aali bood, inam linkesh: http://hanichef.blogfa.com/post-40.aspx

    ReplyDelete
  15. http://eligooloo.persianblog.ir/post/43/
    parsia jooooooooooooooon, asheghetam, manam dorost kardam. ali shod

    ReplyDelete
  16. salam, man dorost kardam seft shod va kheyli pof nakard dar vaghe bishtar mesle ye varaghe biscuit dar umad :(:(
    hameye marahelam anjam dadam:(

    ReplyDelete
  17. salam,man emroz dorostesh kardam kheili ali shode nonesh ,merc babate dastore khobeton :)

    ReplyDelete
  18. man ham dorostesh kardamo avalin baar besyar khub shode bud ama baraye dovomin va sevomin baar haalamo kheili gerefto aslan pof nakard va nemidunam chera.kodom tavagheye fer bayad gozashtesh?vasat ya bala ya payin va aslan osoolan shirinha ro kodom tabaghe mizaran?

    ReplyDelete
  19. agar khamir kheili shol bashe kari mishe kard baraye doros kardanesh?maayeye man beghadri shol bud ke belafasele pahn mishod ruye sheet va bad az pokhte shodan ham kaamelan khamir bud.mishe begin kare chand geram bayad bashe?benazaram kare ro ziadi rikhtam.

    ReplyDelete
  20. Salam ,Khob hastin parisa jan : man taze ba in page ashena shodam,khili alaghe daram in shirini ha ro dorst konam vali moteasefane fer nadaram,be jaye on mishe az oven estefade kard ,ba kami taghir dar daraje v zaman pokht ,akharin darje hararat oven man 250 ast v modat 60 daghighe,Mamnon misham rahnamaei konid . Ba Tashakor Azadeh az Belzhik

    ReplyDelete
  21. Salam Parisa jan, man dorost kardam ino amma nemidoonam chera toosh nemipaze roosh kheili khoobe ha vali toosh napokhte mimoone:( Mishe komakam koni plz. mer3o

    ReplyDelete