Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Falafel... فلافل


فلفل را با روشهای مختلف می‌شه درست کرد اگر تمام مواد اولیه تازه باشه بهترین نتیجه را میده این روش را چندین بار امتحان کردم و خیلی‌ راضی‌ هستم انشاالله شما هم خوشتون بیاد
There are many ways to make falafel, the best way is to use fresh ingredients, I have tried this method several times and I love it :) 






مواد لازم 

نخود ۱ پیمانه

لوبیا باقالی ۱/۲ پیمانه 

گشنیز تازه خرد شده ۱/۳ پیمانه

جعفری تازه خرد شده ۱/۴ پیمانه

نعناع خشک ۱ ق چ

پیاز بزرگ ۱ عدد

سیر ۳ حبه

ادویه ۲ ق چ

نمک و فلفل

طرز تهیه 

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده 





پیاز و سیر را در غذا ساز ریخته تا ریز شود ولی‌ نه‌ به حالت خیلی‌ نرم

نخود و لوبیا را هم در غذا ساز ریخته تا ریز شود ولی‌ نه‌ به حالت خیلی‌ نرم

در یک ظرف بزرگ همه مواد را خوب مخلوط کرده





با استفاده از ۲ قاشق و یا با دست مواد را به اندازه توپ پینگ پنگ در آورده, من از قاشق مخصوص بستنی استفاده کردم که خیلی‌ راحتتر هست 

در ماهیتابه کوچک به حدی روغن می‌ریزیم که تا وسط فلافل را بگیرد، هر دو طرف را سرخ کرده،







 وقتی‌ به رنگ طلایی در آمد در بشقابی یک دستمال تمیز پهن کرده و فلافل‌ها را بعد از حاضر شدن در آن گذشته تا روغن اضافی آن گرفته شود

نوش جان 

** Ingredients**
1 cup garbanzo bean 
½ cup fava bean 
1/3 cup finely chopped fresh cilantro 
1/4 cup finely chopped fresh parsley 
1 teaspoon dried mint 
1 large onion
3 cloves of garlic
2 teaspoon Allspice
Salt and pepper

** Method**

1. In a large bowl sock beans in cold water overnight




2. Place onion and garlic in the food processes until blended but not pureed
3. Place beans in the food processes, process but not pureed
4. Mix well all the ingredients in a large bowl 
5. Using 2 spoons or with hands make them size of a ping pong ball 
5. In a small frying pan fry until golden brown on each side, rain briefly on paper towels to get rid of excessive oil.




I have tried different recipes and I like this one the most. 
Enjoy







 سٔس تهینی با فلافل خیلی‌ خوشمزه هست برای طرز تهیه به قسمت سٔس‌ها مراجعه فرماید
Tahini sauce is perfect with falafel, for recipe see sauce section.

4 comments:

  1. mer30, enjoy mikonim hatman :D

    ReplyDelete
  2. نخود ولوبیا را باید پوست بگیریم؟ گشنیز و جعفری را هم در غذا ساز خرد کنیم؟

    ReplyDelete