Total Pageviews

Saturday, January 29, 2011

2 layers cake...کیک دو لایه

از هر نوع کیک ساده می‌شه استفاده کرد من از کیک حاضری شکلاتی که داشتم استفاده کردم، بعد از بیک کردن وقتی کاملا سرد شد مواد وسط و فیلینگ را آماده کردم


This cake is very easy to make, any type of premixed cake, I had a chocolate one at home so that's what I used.


I made 2 kinds of filings, red by using red coloring and coco powder for chocolate filing plus heavy cream sugar and cream cheese. 


 برای فیلینگ از خامه، پنیر خامه ای، شکر و رنگ قرمز مخصوص غذا استفاده کردم و برای شکلات از پودر کاکائو


کیک را از وسط برش زده و فیلینگ را روش مالیده برش بعدی را گذشته و دوباره فیلینگ را روش مالیده و کمی پودر کاکائو پاشیده
Cut the cake after it was totally cool, spread the filings, place the second piece and spread more filings. I used coco powder in the top.








                                            Easy and yummy!!





3 comments:

  1. Parisa jan be nazar khoshmazze miad! mishe lotfan begi filling ro chejori dorost mikoni? Taghriban cheghad panir khamei? Cheghad khame? va shekar? tarze tahie? mamnon misham!

    ReplyDelete
  2. @ Anonymous
    اندازه فیلینگ بستگی به بزرگی و کوچکی کیک داره مثلا برای یک کیک متوسط نصف پیمانه خامه و نصف پیمانه پنیر خامه‌ای و شکر هم هر چقدر که شیرین دوست درین چون بعضیها شیرینتر دوست دارند بعضیها کمتر برای همین تست کنین تا به شیرینی‌ مورد نظر برسه

    ReplyDelete