Total Pageviews

Saturday, April 2, 2011

کیک شکلاتی...Chocolate cake



روش‌های مختلفی برای کیک شکلاتی هست ولی مهمترین چیز به نظر من این هست که کیک شکلاتی حالت نرمی و تری داشته باشه. من این کیک شکلاتی ۲ لایه را با فیلینگ درست کردم ولی می‌شه یک لایه و بدون فیلینگ هم درست کرد
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه اگر پودر کاکائو شیرین استفاده کردین کمی از مقدار شکر کم کنید
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۲/۳ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
شکلات تلخ من از ۸۵% استفاده کردم ۱۵۰ گرم
خامه ترش یا خامه معمولی‌ ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
بکینگ سودا ۱/۲ ق چای خوری

برای فیلینگ من از ۱ پیمانه پنیر مسکارپونی استفاده کردم ولی‌ می‌شه از پنیر خامه‌ای هم استفاده کرد
پودر شکر برای فیلینگ ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری

2 layers chocolate cake
Ingredients:
1 and 1/2 cup flour
1/2 cup unsweetened coco powder
1 cup sugar
2 eggs 
2/3 cup milk
1/2 cup butter
150 grams dark chocolate I've used 85% 
1/2 cup sour cream
1 teaspoon baking powder 
1/2 teaspoon baking soda
For filing I've used 1 cup of mascarpone cheese, can use regular cream cheese instead.
1/2 cup powder sugar 
1 teaspoon vanilla extract 


اول کره را گذشته تا ذوب شود وقتی ذوب شد شکلات را اضافه کرده و قبل از اینکه آب شوند از روی حرارت برداشته تا شکلات‌ها نسوزند
1. Melt the butter, then add chocolate, before melt completely turn off the heat to prevent chocolates from burning.



تخم مرغ و شکر را خوب هم زده، مخلوط کره و شکلات را که کمی سرد شده اضافه کرده، سپس شیر و خامه ترش را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
2. Beat eggs with sugar, add butter and melted chocolate mixture, then add milk and sour cream, mix well.

آرد را با بکینگ سودا و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، سپس پودر کاکائو را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
3. Mix flour with baking powder and baking soda, add it ti mixture along with coco powder and mix well.


برای این کیک من از ظرف گرد استفاده کردم، مواد را در ظرف ریخته و در فری که از قبل با درجه ۳۷۵ درجه روشن کردیم به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه وقتی به چنگال کیک را امتحان کردیم چنگال تمیز بیرون بیاد میپزیم
4. Bake the cake in 375 preheated oven for 40 minutes or when testing with fork it comes out clean.


مواد فیلینگ را باهم مخلوط کرده و وقتی کیک خوب سرد شده از وسط برش زده و روی کیک پخش کرده و لایه دوّم را روی لایه دیگر گذشته


5. Mix the filing ingredients and after cake has completely cooled off cut in 2 layers and spread filings on one layer and place the next layer on the top.


 روی کیک را می‌توانید با سلیقه خودتون تزیین کنید من ۱/۲ پیمانه شیر را گرم کردم و ۱/۴ پیمانه شکلات سفید بهش اضافه کردم، وقتی شکلات آب شد روی کیک ریختم، و با کمی خرده شکلات و رنده پوست پرتقال تکمیلش کردم





6. For icing I melted 1/4 cup white chocolate in 1/2 cup milk and pour it on the top, to finish it I used some shaved chocolate and orange zest.



Yum enjoy it with coffee, I had it with Turkish coffee it was great :)


11 comments:

  1. به به دست گلت درد نکنه من عاشق کیک شکلاتی هستم همیشه میرم کافی شاپ کیک شکلاتی سفارش میدم باید اینو امتحان کنم مرسی پریسا

    ReplyDelete
  2. سلام پریسا جان. من اولین باره وبلاگت رو می بینم و خیلی از دیدنش خوشحالم و ازش لذت بردم. می خوام خواهش کنم به وبلاگ من سر بزنی و اگه مایل بودی با هم تبادل لینک کنیم. دوست دارم با هم دوست باشیم.

    ReplyDelete
  3. الی جونم حتما امتحان کن بهت قول میدم مشتریش میشی‌، با قهوه دیگه هیچی‌

    ReplyDelete
  4. شادی جون مرسی‌ عزیزم حتما منم از اشنایت خوشبختم حتما به بلگت سر میزنم

    ReplyDelete
  5. سلام پریسا جان من زیبا هستم و امروز برای اولین بار با وبلاگت آشنا شدم و این دستور کیک شکلاتی نظرم رو جلب کرد . خیلی روان توضیح دادی ولی یه سوال داشتم : میزان بکینگ پودر بکاررفته در تهیه این کیک رو ننوشتی یعنی من اصلا بکینگ پودر را در میان مواد لازم ندیدم ولی در دستور تهیه فقط ذکر کردی اما میزانش را ننوشتی . ممنون میشم میزان دقیقش را بگی

    ReplyDelete
  6. زیبا جان سلام و مرسی‌ از لطفت عزیزم و ممنون از تذکرت بعضی‌ وقتا که کپی می‌کنم یک چیز‌های جا میفته به هر حال خیلی‌ ممنون

    ReplyDelete
  7. پریسا جون ممنون از توجهت . یه سوال دیگه هم داشتم : بیکینگ سودا جایگزین دارد؟ یعنی اگر از دستور حذف بشه میتوان آن را با همان بیکینگ پودر جایگزین کرد یا نه ؟

    ReplyDelete
  8. dastet dard nakone perisa jan hatman dorost mikonam

    ReplyDelete
  9. parisa jun chera weblogetuno up nemikoni?man haruz miam sar mizanam vali khabari nis :(

    ReplyDelete
  10. مهسا جون، مرسی‌ عزیزم خیلی‌ سرم با مدرسه شلوغ بود، ولی‌ حالا امتحانم تموم شد و در خدمتون خواهم بود

    ReplyDelete