Total Pageviews

Friday, July 15, 2011

Orange cake with caramelized almond topping



کیک پرتقالی با کارامل بادام

مواد لازم 
آرد ۲ و نیم پیمانه
کره یا روغن ۲/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پرتقال ۲ عدد
ماست یا خامه ترش ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چایخوری
بیکینگ سودا که همون جوش شیرین هست ۱ ق چایخوری
مواد لازم برای تاپینگ
شیر ۱/۳ پیمانه
شکر قهوه‌ای ۲/۳ پیمانه
بادام ورقه شده ۲/۳ پیمانه
پودر وانیل ۱ ق چایخوری

Orange cake with caramelized almond topping

Ingredients:
2 and a half cups of flour
2/3 cup butter or oil
1 cup of sugar
4 eggs 
2 oranges 
1/2 cup sour cream
2 teaspoon baking powder 
1 teaspoon baking soda

For topping: 
1/3 cup milk
2/3 cup brown sugar 
2/3 cup sliced almond 
1 teaspoon vanilla extract 


شکر و کره را با همزن زده، تخم مرغ را افزوده و همزده، سپس آب و پوست پرتقال را اضافه کرده
1. Beat sugar and butter, add the eggs, then add the orange zest and juice.



مواد خشک را اضافه کرده خوب مخلوط کرده، و در ظرف مورد نظر ریخته
2. Add the dry ingredients, mix well and pour the batter into the baking dish. 


فر‌ را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه روشن کرده و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه پخته
3. Preheat the oven with 350 degrees and bake it for 35-40 minutes. 


شیر، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با شعله ملایم به جوش آورده وقتی کم کم حالت غلظت پیدا کرد بادام را اضافه کرده کمی هم زده و از روی حرارت برداشته 
4. Mix milk, sugar and vanilla and heat it until starts to boil and thicken, then add the almonds stir and take it off the heat.  

وقتی که کیک را از فر‌ در آورده مواد تاپینگ را روی کیک ریخته و در طبقه بالای فر‌ قرار داده و فر‌ طبقه بالا را روشن کرده ولی اینرا باید هر ۳۰ ثانیه چک کرد چون ممکنه بسوزه وقتی بادامها به رنگ قهوه‌ای کمرنگ در آمدند حاضر هست
5. When the cake is baked, pour the topping on the cake and place it on the upper shelf and turn on the broil, make sure to check it every 30 seconds until it turns light brown. Now it is ready :-) 




                                  Great with coffee and tea, enjoy !!
                

                 



2 comments:

  1. سلام پریسا جان. به دنبال کیک قرمز مخملی اینجا اومدم. وبلاگت رو دوست داشتم. فکر کنم بد تر از من گرفتاری ه یه مدتی ه آپ نکردی. امیدوارم که شاد باشی و آشپزخونه تون همیشه به راه باشه. از آشناییتون خوشحال شدم.

    ReplyDelete
  2. دوست عزیز ممنون از لطفت درست گفتی این روزها خیلی‌ سرم شلوغه انشاالله به زودی پست‌های جدید خواهم داشت

    ReplyDelete