Total Pageviews

Sunday, August 28, 2011

کیک لیمویی...Lemon Cake

از عطر و بوی این کیک هرچی بگم کم گرفتم حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید



مواد لازم 
آرد ۲ و نیم پیمانه 
شکر ۱ و نیم پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آب لیمو تازه ۳ عدد و پوست رنده شده لیموها
بیکینگ پودر ۲ ق چایخوری
بیکینگ سودا یا همون جوش شیرین ۱ ق چایخوری

                                                    کیک کوچولو
                                                    A sample 
                                      



Ingredients:
2 1/2 cups of flour 
1 1/2 cups sugar 
2/3 cup oil 
1/2 cup sour cream 
3 eggs 
Juice of 3 lemons and its zest 
2 teaspoon baking powder
1 teaspoon baking soda 



شکر و روغن را با همزن زده، سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و بازهم همزده
1. Beat sugar and oil, then add eggs one at a time and beat a little more. 


در این مرحله خامه ترش، آبلیمو و پوستهٔ لیمو را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید در اخر هم آرد و بیکینگ پودر و سودا را با هم مخلوط کرده و به این مواد اضافه کنید
2. Add the sour cream, lemon juice and zest to the batter and mix well. At the end mix flour with baking soda and powder and add it to the batter. 




مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در فر‌ که از قبل با درجه ۳۵۰ درجه روشن شده بپزید
3.Preheat the oven (350 degrees) pour the batter into the baking pan and bake for 40-50 minutes.



                                         اینهم با گلیز، پودر شکر و توت فرنگی  





4 comments:

  1. حتما خوشمزه هست باید امتحانش کرد

    ReplyDelete
  2. به به. عجب رسپی جذاب و قیافه ی خوشگلی داره این کیک. حتما امتحانش می کنم:)

    ReplyDelete
  3. به به...مرسی پریسا جون...حتما امتحانش می کنم....

    ReplyDelete
  4. سلام
    پریساجون کیکتون عالیه
    فقط اینکه آیا من می تونم به جای خامه ترش از خامه معمولی
    استفاده کنم؟
    خامه صبحانه منظورمه نه خامه فرم گرفته
    من منتظر جوابتون هستم

    ReplyDelete