Total Pageviews

Monday, March 19, 2012

شیرینی‌ نارگیلی...Coconuts Macarons


مواد لازم 
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۲ و ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۲ ق چایخوری

Ingredients:
4 egg whites 
1 cup sugar
1/2 cup flour 
2 and 1/2 cups shredded coconut 
2 teaspoons vanilla extract  


تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط کرده و در ظرفی به روی قابلمه آبی که در حال جوش هست گذشته تا مواد به طور غیر مستقیم گرم شود و شکر آب شود البته مواد را باید مرتبا هم زد وقتی شکر آب شد از روی حرارت برداشته تا کمی سرد شود به این روش میگن بن ماری که برگرفته از زبان فرانسه هست 

1. Mix the eggs and sugar and place the bowl on the top of pan with boiling water, stir until sugar is well dissolved, take it off and let it cool.

بقیه مواد را افزوده و خوب مخلوط کرده، سپس در یخچال به مدت ۱-۲ ساعت قرار داده 
2. Add the rest of the ingredients and place the batter in the fridge for about 1-2 hours. 


فر‌ را از قبل با حرارت ۳۲۵ روشن کرده و مواد را با قاشق در سینی فر‌ با فاصله قرار داده و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه پخته بستگی به فر‌ دارد، با این مواد حدود ۳۰-۴۰ تا شیرینی می‌شه درست کرد 


3.  Preheat the oven on 325 degrees, place the batter with spoon on the parchment paper, spacing several inches apart.  Bake for about 15 to20 minutes or until golden brown



 بعد از اینکه از فر‌ بیرون آمد بگذارید سرد شود بعد از سینی به راحتی جدا خواهد شد
4. Remove from oven and let cool on the baking sheet.






3 comments:

  1. Parisa jan mazash mesle shirini narigilihaye iran mishe,man shenidam to in shirini ard masraf nemikonam,donbale yek dastore khob migashtam ta shoma ra peida kardam ,hala ba ard khob mishe

    ReplyDelete
  2. سلام پريسا جون . موفق باشي وبلاگ خوب و آموزنده اي داري
    دوستدارت پاناز
    panaz123@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. ممنون. خیلی عالی شده. منتظرتم.

    ReplyDelete